Reorganizacija Agencije za privatizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reorganizacija Agencije za privatizaciju

Reorganizacija rada Agencije za privatizaciju je neophodna jer se smanjuje obim poslova oko privatizacije preduzeća, saopšteno je danas iz Ministarstva privrede.

"Manji deo preduzeća iz portfolija Agencije za privatizaciju biće privatizovan, dok će najveći deo njih otići u stečaj. Zbog toga je nepohodno jačati kapaciteta državnih institucija za uspešno sprovođenje postupka stečaja na čemu Ministarstvo privrede intenzivno radi", ističe se u saopštenju.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tom ministarstvu danas je održan prvi sastanak Radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmenama i dopunama zakona o Agenciji za privatizaciju.

Te izmene, koje su u pripremi, definisaće organizacione promene u institucijama u završnom procesu privatizacije.

Članove Radne grupe koje radi na Nacrtu zakona su predstavinici Ministarstva privrede, Agencije za privatizaciju i Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Neophodna reorganizacija Agencije za privatizaciju

Izvor: Akter, 13.Okt.2015

Reorganizacija rada Agencije za privatizaciju je neophodna jer se smanjuje obim poslova oko privatizacije preduzeća.."Manji deo preduzeća iz portfolija Agencije za privatizaciju biće privatizovan, dok će najveći deo njih otići u stečaj. Zbog toga je nepohodno jačati kapaciteta državnih institucija...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.