Regionalni B2B u septembru, rok za prijavu do maja

Izvor: B92, 23.Apr.2020, 09:53

Regionalni B2B u septembru, rok za prijavu do maja

Beograd -- Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) poziva kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta.

Zajedno sa AHK Srbija, kompanije su pozvala i predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V). Ovaj projekat održaće se ove godine, 7. i 8. septembra u Manhajmu.

"Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zapadnog Balkana" sprovodi se već šestu godinu zaredom, a rok za prijavu kompanija je 8. maj, saopštila je AHK Srbija.

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana, a koncept se bazira na "B2B - mečmejking" mehanizmu.

Oko 50 nemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu i zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

U pojedinačnim slučajevima zastupljene su i druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Profili zainteresovanih nemačkih kompanija i formular za prijavu dostupni su na sajtu AHK Srbije.

Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač iz regiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, svi zainteresovani se mogu obratiti Nemačko-srpskoj privrednoj komori na mejlove krstic@ahk.rs i kolarevic@ahk.rs.

Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.