Redovne platiše surovo kažnjene

Izvor: Danas, 02.Nov.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovne platiše surovo kažnjene

Lokalne samouprave jedna za drugom u narednom periodu po svemu sudeći odobriće toplanama povećanje cena grejanja kako bi obezbedile novac za plaćanje energenata Srbijagasu i Naftnoj industriji Srbije. Međutim, ta poskupljenja prevaliće se na leđa redovnih platiša jer oni koji i do sada nisu redovno izmirivali obaveze teško da će sada pohrliti na šaltere da plate račune. Time će, ne samo u ovoj oblasti, vlasti još jednom posegnuti za već oprobanim sistemom da se uzima od onih koji su disciplinovani umesto da budu kažnjeni ili primorani na plaćanje obaveza oni zbog kojih su toplane i dospele u probleme. Povrh toga, često se dešava i da sudovi spreče javna preduzeća da neplatišama uskraćuju isporuku energenata.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Redovne platiše surovo kažnjene

Izvor: S media, 02.Nov.2010

Lokalne samouprave jedna za drugom u narednom periodu po svemu sudeći odobriće toplanama povećanje cena grejanja kako bi obezbedile novac za plaćanje energenata Srbijagasu i Naftnoj industriji Srbije...Međutim, ta poskupljenja prevaliće se na leđa redovnih platiša jer oni koji i do sada nisu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.