Razočarani turisti: Bar nas nikad više neće videti

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani turisti: Bar nas nikad više neće videti

Milenko Kozomara u Austriji živi već 32 godine. Sa suprugom Austrijankom je u Sutomoru poslednji put bio 1996.

"Pored prelepih prirodnih lepota, čiste vode i blagorodne klime, nešto što smo često prepričavali našim prijateljima u Gracu, bila su i nama neobična iskustva koja smo tada doživeli na ulicama Sutomora. Tada smo, na naše zaprepašćenje videli dve krave kod autobuske stanice i jednog konja.

Letovanje i na 84 rate

CG neće kažnjavati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << turiste!

CG zakonodavci smislili novi način 'maltretiranja' gostiju

Tada, 1996. godine, mislili smo da se jednostavno namestila takva situacija i da su jadne krave zalutale iz nečijeg dvorišta, a na drugom kraju grada konj. Previše za koincidenciju, ali nam je taj događaj ostao urezan u sećanje. Kome god smo tada pričali, nije nam verovao. Sve smo morali da dokazujemo fotografijama koje smo tada napravili, a još uvek ih posedujemo u Gracu"
, navodi Kozomara u pismu redakciji barskog portala.

Novo iznenađenje - razočarenje doživeli su pre neki dan, kada su dolazili u Sutomore iz pravca Petrovca.

"Videli smo novu raskrsnicu i novim putem se uputili prema centru. Prizor koji smo zatekli govori više od nekoliko strana kucanog teksta. Pa, ljudi, zar je ovo moguće da postoji u gradu gde žive ljudi i to od turizma!

Kako uopšte misle da će im neko doći sledeći put. Ja i supruga smo se okrenuli i vratili u Petrovac. Posle 16 godina na istom mestu u istom gradu doživeli smo isto. Na žalost, vaš grad nas neće više videti, a vi se zapitajte..."
, piše razočarani "nesuđeni" turista.

Izvor:Vijesti.me foto:koronasd.co.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.