Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmatra se ujedinjene Informe i UBM-a

LONDON - Najveće medijske grupe u Velikoj Britaniji, "Junajted biznis midija" i Informa, razmatraju mogućnost da se ujedine, piše danas "Sandej telegraf".

Njihovo ujedinjenje stvorilo bi ogroman sektor koji bi bio težak tri milijarde funti, a kako navodi britanski list, razgovori su u "preliminarnoj fazi".

Generalni direktor Informe, Piter Rigbi mogao bi postane predsednik novog entiteta, dok bi generalni direktor UBM-a, Dejvid Levin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio novi generalni direktor.

Informa, sa sedištem u Britaniji, izdavačka je kuća i jedan od najvećih organizatora konferencija u svetu. Ima kancelarije u više od 40 zemalja i oko 7.500 zaposlenih.

UBM se bavi izdavaštvom i istraživanjem tržišta. Taj britanski gigant obezbeđuje poslovne informacije za potrebe različitih industrijskih sektora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.