Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa od 3. aprila

Izvor: Capital.ba, 02.Apr.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa od 3. aprila

BEOGRAD, Turistička sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa počeće u petak, 3. aprila, najavila je danas Turistička organizacija Beograda (TOB). Razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa BS Tours se realizuje već sedam sezona. Polasci su svakog dana u 11.00, 13.00 i 17.00, sa Trga Nikole Pašića. Razgledanje traje oko 70 minuta, a na raspolaganju je audio vodič na pet stranih jezika – srpski, ruski, engleski, francuski i njemački. Cijena karte je 600 dinara za odrasle i 400 za >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << djecu do 12 godina. Karte se mogu kupiti u TIC TOB, u poslovnici BS Turs, kao i u autobusu prije razgledanja. Minimalni broj osoba za realizaciju ture je 10 osoba. Prema podacima TOB-a prošle godine je zabilježen značajan porast zainteresovanih turista za razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa, odnosno oko 16.500 turista. Beta

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sezona razgledanja grada iz otvorenog autobusa

Izvor: Studio B, 02.Apr.2015

Povodom početka sedme turističke sezone razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa, kompanija BS Tours organizovala je deci sa smetnjama u razvoju Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Sveti Sava" iz Umke razgledanje grada.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.