Rasuti novac izazvao saobraćajni haos

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasuti novac izazvao saobraćajni haos

Novac koji je ispao iz blindiranog automobila u predgradju grada Kolumbusa, u američkoj saveznoj državi Ohajo, izazvao je pravi saobraćajni haos jer su vozači zaustavljali i napuštali svoja vozila da bi skupljali rasute novčanice.

Vozač blindiranog vozila koje je prevozilo novac nije primetio da zadnja vrata nisu dobro zatvorena i da je jedna velika vreća u kojoj je bilo više manjih, sa ukupno 300.000 dolara ispala na put, a novac se rasuo po kolovozu.

Nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je haos jer su se ljudi razmileli po putu skupljajući novčanice, objavljeno je na veb sajtu lokalnih novina "Kolumbus lokal njuz".

Policija je ubrzo stigla na mesto incidenta i uz pomoć nekoliko savesnih vožaca uspela da povrati red u saobraćaj.

Četiri "poštena" gradjanina predali su policiji ukupno 9.000 dolara koje su pokupili. Nakon incident policija je uspela da sakupi 200.000 dolara, što znači da 100.000 nedostaje.

Obećano je da policija neće krivično goniti one gradjane koji dobrovoljno predaju novac, a onima koji budu zadržali novac zaprećeno je tužbama, ukoliko bude utvrdjen njihov identitet.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.