Rasterao goste: Novi vlasnik bosanskog olimpijskog ski centra zabranio alkohol

Izvor: B92, 12.Jan.2020, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasterao goste: Novi vlasnik bosanskog olimpijskog ski centra zabranio alkohol

Travnik -- Ski centar Rostovo, srednjebosanski turistički centar smešten između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katara.

"Došli su nam neki novi vlasnici, ne točimo alkohol pa su nam brojni gosti otkazali svoje rezervacije. Nije bilo ni organizovanog dočeka Nove godine – rečeno je iz "Ski centra Rostovo" za Hayat.ba.

Inače, novi vlasnik je s preuzimanjem Ski centra završio još u novembru.

Ski staze su otvorene za posetioce >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i snega ima dovoljno. Međutim, iako je sam prostor trenutno u procesu preuzimanja, nije potpuno ni pripremljen za ovu sezonu. Ipak, sneg nije privukao očekivani broj gostiju.

U sklopu ovog sportsko rekreacijskog centra, koji je otvoren 1984. za potrebe Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, nalaze se hotel Rostovo i etno selo Babići.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.