Izvor: Beta, 15.Avg.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste fiskalna nedisciplina

BEOGRAD, 15. avgusta 2011. (Beta) - Kontrola je pokazala da u Srbiji fiskalna nedisciplina raste, rečeno je u ponedeljak agenciji Beta u Poreskoj upravi Srbije.

U svakoj dugoj ili trećoj kontroli poreski inspektori su uočili nepravilnosti pri evidentiranju prometa preko fiskalnih kasa.

Najviše se kontrolišu ugostiteljski objekti i samostalne trgovinske radnje, kazali su u Poreskoj upravi.

Poreznici kažu da, i pored obaveštenja o pojačanoj kontroli, raste finansijska nedisciplina i broj žalbi gradjana zbog neizdavanja fiskalnih računa.

"Pojačane kontrole će se nastaviti, a precizni podaci o broju prekršaja biće saopšteni na kraju akcije", kažu u Poreskoj upravi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poreska uprava: Raste fiskalna nedisciplina

Izvor: EMportal, 15.Avg.2011

U svakoj dugoj ili trećoj kontroli poreski inspektori su uočili nepravilnosti pri evidentiranju prometa preko fiskalnih kasa, navode u Poreskoj upravi.

Nastavak na EMportal...

Raste fiskalna nedisciplina

Izvor: Capital.ba, 15.Avg.2011

BEOGRAD, U svakoj dugoj ili trećoj kontroli poreski inspektori su uočili nepravilnosti pri evidentiranju prometa preko fiskalnih kasa, navode u Poreskoj upravi Srbije. Najviše se kontrolišu ugostiteljski objekti i samostalne trgovinske radnje, kazali su u Poreskoj upravi. Poreznici kažu da, i pored...

Nastavak na Capital.ba...

Poreska uprava: Raste fiskalna nedisciplina

Izvor: Blic, 15.Avg.2011

Kontrola je pokazala da u Srbiji fiskalna nedisciplina raste, rečeno je danas agenciji Beta u Poreskoj upravi Srbije...U svakoj dugoj ili trećoj kontroli poreski inspektori su uočili nepravilnosti pri evidentiranju prometa preko fiskalnih kasa. Najviše se kontrolišu ugostiteljski objekti i samostalne...

Nastavak na Blic...

Poreski inspektori u kontroli

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2011, 08:28

BEOGRAD, Poreski inspektori od početka avgusta pojačano kontrolišu ugostitelje i sve ostale PDV obveznike, a prvi utisak je da fiskalna nedisciplina u Srbiji raste. I pored najave intenzivnih posjeta, skoro 40 odsto kontrolisanih je uhvaćeno - u prekršaju. Zatvoreni su im lokali i prijete im prekršajni...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.