Rast vrednosti duvanskih proizvoda: Od cigareta za pola godine zaradili 5,1 MILIJARDU FUNTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast vrednosti duvanskih proizvoda: Od cigareta za pola godine zaradili 5,1 MILIJARDU FUNTI!

Multinacionalna duvanska kompanija BAT je u prvom polugodištu ove godine imala rast prihoda od 4,1 odsto, na 12 milijardi britanskih funti.

''British American Tobacc'' je imao i rast operativne dobiti na 5,1 milijardu funti.

- Sa novim proizvodima koje ćemo predstaviti u drugoj polovini godine planiramo dodatno povećanje prihoda do kraja godine. Uporedo sa procesom stvaranja snažnije, brže i agilnije organizacije ostvarujemo rast vrednosti u kategoriji klasičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duhanskih proizvoda, rast profitabilnosti te dodatno investiramo u nove kategorije - izjavio je izvršni direktor BAT-a Džek Bouls.

U saopštenju BAT-a je navedeno da su prihodi od prodaje nove kategorije proizvoda, koja uključuje uredjaje za zagrevanje duvana, e-cigarete i moderni oralni duvan, porasli su za 27 odsto, na 531 miliona funti, dok je rast zabeležen u svim kategorijama.

Kompanija BAT je od 2003. godine godine vlasnik fabike duvana u Vranju.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bat u prvih šest meseci ostvario rast ključnih finansijskih pokazatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019

Multinacionalna duvanska kompanija, British American Tobacco, objavila je danas finansijske rezultate za prvih šest meseci ove godine koji pokazuju rast prihoda grupe za 4,1 odsto, na 12,004 milijardi britanskih funti i rast operativne dobiti na 5,103 milijardi britanskih funti...- Zahvaljujući rastu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.