Rast prodaje polovnih vozila u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2021, 13:26

Rast prodaje polovnih vozila u Srbiji

Prodaja polovnih automobila u prvoj polovini 2021. godine je očekivano nadmašila prodaju u istom periodu 2020. godine kada je na snazi bilo vanredno stanje, ali prodaja je zabeležila i rast u odnosu na period pre pandemije, objavio je danas sajt Polovni automobili.

Prema analizi koju je sproveo taj sajt na osnovu podataka prikupljenih u saradnji sa "CUBE Team", od januara do juna 2021. godine u Srbiji je prodato 34 odsto više polovnih automobila u poređenju sa istim vremenskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodom prethodne godine.

U prvoj polovini ove godine zabeležen je rast prodaje prvi put registrovanih polovnih automobila od šest odsto u odnosu na prvih šest meseci 2019. godine, pokazuju podaci.

Primetan je i oporavak tržišta novih automobila, posle drastičnog pada prodaje od 21 odsto u 2020. godini.

U saopštenju se navodi da je prva polovina ove godine donela rast prodaje novih vozila od 32 odsto u odnosu na isti period prošle godine, ali nije dostigla nivo prodaje iz 2019. godine, jer je manja za skoro 10 odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analiza sajta Polovni automobili: Rast prodaje polovnjaka za trećinu

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2021

Od januara do juna 2021. godine u Srbiji je prvi put registrovano, odnosno prodato 34 odsto više polovnih automobila u poređenju sa istim vremenskim periodom prethodne godine, pokazuju rezultati analize tržišta automobila koju je sproveo sajt Polovni automobili. U odnosu na prvu polovinu 2019. godine...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.