Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2021, 10:16

Raspisuje se tender za izvođača radova na gasnoj interkonekciji Niš-Dimitrovgrad

Javni poziv za izbor izvođača na izgradnji gasne interkonekcije Srbija-Bugarska očekuje se da bude raspisan naredne sedmice, nakon što su dobijena sva odobrenja na nadležnih evropskih institucija, uključujući i Evropsku investicionu banku, objavilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javni poziv za izvođača radova na gasnoj interkonekcije Srbija-Bugarska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

Ministarstvo rudarstva i energetike saopštilo je danas da se naredne nedelje očekuje raspisivanje javnog poziva za izbor izvođača na izgradnji gasne interkonekcije Srbija-Bugarska, pošto su dobijene saglasnosti nadležnih evropskih institucija, uključujući i Evropsku investicionu banku...Za projekat...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.