Raspisano nadmetanje za otuđenje zemljišta u Bloku 63

Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisano nadmetanje za otuđenje zemljišta u Bloku 63

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javno nadmetanje radi otuđenja građevinskog zemljišta u Bloku 63 u Novom Beogradu, na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice površine 3.118 m2 (oko 32 ara).

Kako se navodi u oglasu, na zemljištu se mogu graditi objekti komercijalne namene sa stanovanjem, kao i višespratna kolektivna garaža.

Orijentaciona bruto površina moguće izgradnje na lokaciji je oko 16.000 kvadratnih metara, sa objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od osam spratova.

Početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđen je na osnovu procene tržišne vrednosti i iznosi 105.104 dinara po metru kvadratnom zemljišta, tako da je ukupan početni iznos zemljišta za lokaciju 327.716.891 dinara.

Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se do 5. aprila, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji.

Za više informacija pogledajte portal eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.