Raspisan tender za sistem za kontrolu pristupa i prodaju karata za gondolu

Izvor: B92, 23.Mar.2020, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan tender za sistem za kontrolu pristupa i prodaju karata za gondolu

Čajetina -- Opština Čajetina raspisala je i tender za nabavku sistema za kontrolu pristupa i prodaju karata za žičaru Gold gondola Zlatibor.

Ovaj sistem biće instaliran na panoramsku žičaru ukupne dužine 8.866 metara u čijem su sastavu četiri stanice na kojima je potrebno instalirati kapije za kontrolu ulaza.

"Na svakoj od četiri stanice potrebno je instalirati jednu standardnu barijeru za regularne putnike, decu i odrasle, zatim, jednu široku barijeru koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << omogućava prolaz osobama u kolicima, dečjim kolicima i biciklistima i jednu široku izlaznu barijeru bez očitavanja, kojom je omogućen samo izlaz. Sistem treba da omogući i korišćenje ski-pas propusnica koje su izdate za Ski-centar Tornik, kako bi se omogućila uzajamna prodaja karata i prolaz kroz kapije, ali i da se razgraniče prodate karte Ski-centra Tornik i JP Gold gondola Zlatibor, u cilju podele prihoda od prodaje", rekla je Bojana Božanić.

Na međustanici kod Ribničkog jezera u toku je pozicioniranje kabina, gde će inače biti smeštene u dve garaže, a radovi na međustanici privode se kraju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.