Raspisan konkurs za direktora Garantnog fonda RS

Izvor: Capital.ba, 09.Jun.2021, 13:17

Raspisan konkurs za direktora Garantnog fonda RS

BANJALUKA – Nadzorni odbor Garantnog fonda Republike Srpske raspisao je konkurs za izbor novog direktora, s obzirom na to da Radivoju Krčmaru, koji je  trenutno na čelu tog Fonda, ove godine ističe mandat. FOTO: Garantni fond RS Posebni uslovi koje mora da ispuni budući direktor Fonda je da ima završen ekonomski ili pravni fakultet, da ima najmanje tri godine iskustva u struci na rukovodećim pozicijama u finansijskom sektoru, iskustvo u rukovođenju na višem nivou, poznavanje rada na računaru. Kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << mora da predloži i okvirni program rada za mandatni period. „Direktora Garantnog fonda RS, na osnovu sprovedenog Javnog konkursa i prijedloga rang-liste kandidata Komisije za izbor, imenuje Nadzorni odbor privrednog društva na period od četiri godine“, navedeno je u konkursu koji ostaje otvoren za prijave do 22. juna ili 15 dana od datuma posljednje objave u sredstvima informisanja. Direktor Garantnog fonda Radivoj Krčmar rekao je za CAPITAL da još uvijek ne može reći da li će se prijaviti na pomenuti konkurs. Podsjećamo, Krčmar je na čelu Garantnog fonda već dva mandata, a zanimljivo je da je na posljednja dva konkursa bio i jedini kandidat za tu poziciju. Fond je 2017. i 2018. godine bio u gubitku, dok je posljednje dvije godine  ostvarivao skromnu dobit. CAPITAL: Bojana Ninković Чланак Raspisan konkurs za direktora Garantnog fonda RS се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Za Vladu RS ne postoji pravo i pravda, Simić smijenjen po treći put

Izvor: Capital.ba, 09.Jun.2021

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske smijenila je po treći put direktora Republičke uprave za igre na sreću Mladena Simića, iako je on već dva puta dobio spor zbog nezakonite smjene i sudski je vraćen na posao. Foto: Agencije Vlada je razriješila Mladena Simića sa mjesta direktora Republičke...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.