Izvor: Danas, 28.Apr.2023, 10:40

Raspisan javni poziv za prijavu projekata za Program podsticanja regionalnog rasta

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za ravnomerni regionalni razvoj raspisao je danas javni poziv za prijavu projekata za Program podsticanja regionalnog rasta u ovoj godini, na koji se, za jedan ili više projekata, mogu prijaviti jedinice lokalne samouprave samostalno ili u saradnji sa akreditovanim razvojnim agencijama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Raspisan Javni poziv za Program podsticanja regionalnog rasta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2023

Kabinet ministra za ravnomerni regionalni razvoj raspisao je danas Javni poziv za prijavu projekata za Program podsticanja regionalnog rasta u Republici Srbiji u 2023. godini, na koji se, za jedan ili više projekata, mogu prijaviti jedinice lokalne samouprave samostalno ili u saradnji sa akreditovanim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.