Izvor: Blic, 09.Jan.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskoš Dohe i Dubaija već od 299 evra

Nova godina je stigla i vreme je za nove početke, nove poduhvate, planove, pa i putovanja. Za sve one koji bar na kratko žele da zamene sneg i niske temperature za sunce, pesak i more, turstička agencija „Travelland“ pripremila je primamljive ponude. Ove godine uživajte na plažama raskošnih metropola Dubaija i Dohe po veoma povoljnim cenama!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SENZACIONALNI POPUSTI I DO 60 ODSTO Sa Travellandom provedite savršeno leto 2019. u Grčkoj

Izvor: Blic, 09.Jan.2019

Početak godine vreme je za nove želje, planove i poduhvate, stoga je pravi trenutak za razmišljanje o letnjem odmoru. Ukolko planirate da savršeni odmor provedete na sunčanim plažama Grčke, turistička agencija "Travelland" može vam pomoći u izboru idealnog smeštaja za vas i vašu porodicu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.