Raskinuti ugovori o privatizaciji sa 13 preduzeća

Izvor: Blic, 28.Dec.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuti ugovori o privatizaciji sa 13 preduzeća

Zbog nepoštovanja ugovornih obaveza, Agencija za privatizaciju raskinula je ugovore sa 13 preduzeća na području zaječarskog okruga, najviše iz knjaževačke opštine, čak devet.

To su "Džervin", "Industrosirovina", "Mile Julin", "Mlinpek", "Preduzeće za puteve", "Projektni biro", Knjaževačka televizija VG 4, "Metalogradnja" i "Stil".

Raskinuti su i ugovori sa dva sokobanjska preduzeća - "Solid" i "14.avgust", kao i sa dve zaječarske firme - Novinskom ustanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Timok" i "Ogrevinvestom" - saopštio je Tanjugu Vesko Pirić, stručni saradnik za odnose sa javnošću u Agenciji za privatizaciju u Kragujevcu.

Razlozi raskida ugovora su neodržavanje kontinuiteta poslovanja, neinvestiranje u osnovna sredstva, neplaćanje kupoprodajne rate i nedostavljanje bankarske garancije.

Kapital koji je bio predmet prodaje prenet je Akcijskom fondu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Raskinuto 12 ugovora

Izvor: S media, 29.Dec.2009, 18:55

Zbog nepoštovanja ugovornih obaveza, Agencija za privatizaciju je na području Moravičkog okruga do sada raskinula ugovore u 12 preduzeća. ..Ugovori su raskinuti u ivanjičkim preduzećima Metalac, Špik sloga i Graditelj, kao i u preduzeću Soko iz Lučana i milanovačkom 1. maju, kao i televiziji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.