Rajfazen: Duži rokovi kreditiranja

Izvor: B92, 05.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajfazen: Duži rokovi kreditiranja

Beograd -- Rajfazen banka je produžila rokove otplate kredita za male privrednike sa godišnjim poslovnim prihodima do pola miliona evra.

Produžen je i rok otplate kredite bez namene na 84 meseca

Kako se navodi u saopštenju, krediti za obrtna sredstva bez čvrstog obezbeđenja u iznosu do 30 hiljada evra otplaćivaće se 48 meseci, umesto dosadašnjih 36 meseci.

Prema podacima sa sajta www.raiffeisen.co.yu, efektivna kamatna stopa kreće se od 20,25 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odsto godišnje, a za kredite u dinarima je od 28,66 odsto.

Produžen je i rok otplate kredite bez namene na 84 meseca sa dosadašnjih 60 meseci, navodi se i dodaje da se mikropreduzećima i preduzetnicima ta vrsta kredita odobrava do sto hiljada evra.

Prema podacima sa sajta, efektivna kamatna stopa na te kredite kreće se od 14,47 odsto godišnje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.