Rajfajzen najbolja banka u Srbiji

Izvor: S media, 09.Jul.2009, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rajfajzen" najbolja banka u Srbiji

Britanski finansijski časopis "Juromani" je na svom godišnjem prijemu “Nagrade za izvrsnost” dodelio "Rajfajzen banci" priznanje za “Najbolju banku u Srbiji” u 2008. godini, saopštila je danas ta banka.

“Nagrada ovog renomiranog časopisa predstavlja još jednu potvrdu pozicije koju zauzimamo u srpskom bankarskom sistemu, kao i ispravnosti naše poslovne strategije", istakao je predsednik Izvršnog odbora "Rajfajzen banke" u Srbiji Oliver Regl.

"Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << utoliko značajnija jer je postignuta u izmenjenom poslovnom okruženju koje je obeležilo poslednji kvartal prethodne godine, a koje predstavlja izazov i u tekućoj godini”, dodao je on.

Nagradu istog časopisa u kategoriji „Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi“ dobila je i "Rajfajzen centralbank Osterajh" sa svojom kompanijom "Rajfajzen internešenel bank holding" , i to peti put zaredom.

Istovremeno, RZB je proglašen i “Najboljom bankom u Austriji” u 2008. godini, a šest od 15 banaka iz mreže "Rajfajzen Internešenel" dobilo je priznanje za “Najbolju banku” u svojim zemljama, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.