Rajfajzen najbolja banka u CIE

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajfajzen najbolja banka u CIE

Beč -- Ugledni finansijski časopis Global fajnens proglasio je šesti uzastopni put Rajfajzen banku internacional najboljom bankom u srednjoj i istočnoj Evropi.

Istovremeno su ogranci RBI - Rajfazen banka u Srbiji, Priorbank JSC u Belorusiji, Rajfajzen banka u Rumuniji, Rajfajzen banka u Albaniji i Tatra banka u Slovačkoj, nagrađene kao najbolje banke na svojim tržištima, saopštio je austrijski RBI.

Rajfajzen banka u Srbiji već je osam puta izabrana za najbolju banku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zemlji od strane Global fajnensa. Ta banka je na kraju 2011. imala ukupnu bilansnu aktivu od oko 2,2 milijarde evra, 83 poslovnice i 508.500 klijenata u Srbiji.

RBI, koja je prisutna na 17 tržišta, uslužuje oko 13,8 miliona klijenata u gotovo 2.900 poslovnica od kojih je većina u regionu CIE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.