Rajaner uvodi nove avio linije iz Banjaluke

Izvor: Capital.ba, 03.Dec.2023, 16:27

Rajaner uvodi nove avio linije iz Banjaluke

BANJALUKA – Avio kompanija Rajaner od sljedećeg ljeta uvodi nove linije u Banjaluci i Zadru. Foto: Pixabay Naime, u martu 2024. godine, iz Banjaluke će se moći letiti u njemački grad Baden-Baden, dok će iz Zadra biti uvedeni letovi za Barselonu, Kopenhagen, Kork, Košice i Kaunac. Zbog ovoga svega, planirano je da avio kompanija Rajaner poveća planirani broj letova iz Zadra za 33,3 odsto u 2024. godini, u poređenju sa ovogodišnjom ljetnjom sezonom, za ukupno 8.249 letova uključujući i dolazne i odlazne letove. Srpskainfo Чланак Rajaner uvodi nove avio linije iz Banjaluke се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

"Ryanair" uvodi novi let iz Banjaluke

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2023

BANJALUKA, ZADAR – Avioprevoznik "Ryanair" će u svoju mrežu letova sljedeće godine dodati nove linije iz Banjaluke i Zadra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.