Rajaner pokreće liniju Banjaluka-Geteborg

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2020, 07:30

Rajaner pokreće liniju Banjaluka-Geteborg

BANJALUKA – “Rajaner” je saopštio da pokreće novu avionsku liniju Banjaluka-Geteborg, sa jednim letom sedmično od 25. oktobra 2020. godine u okviru zimskog reda letova za Banjaluku. U saopštenju se navodi da građani BiH i posjetioci mogu da rezervišu karte za letove ka Geteborgu sve do marta 2021. godine i lete po najnižim cijenama uz nove zdravstvene mjere koje je “Rajaner” preduzeo da bi zaštitio putnike i posadu. Da bi se proslavilo pokretanje nove linije, karte se mogu kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << po početnoj cijeni od 34,99 evra za letove od kraja oktobra do kraja marta 2021. godine ako se rezervišu do ponoći u petak, 15. avgusta, na veb sajtu Ryanair.com, dodaje se u saopštenju.      Srna Чланак Rajaner pokreće liniju Banjaluka-Geteborg се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajaner uvodi liniju Banjaluka-Geteborg

Izvor: B92, 14.Avg.2020

Beograd -- Rajaner je saopštio da pokreće novu avionsku liniju Banjaluka-Geteborg, sa jednim letom nedeljno od 25. oktobra 2020. u okviru zimskog reda letova za Banjaluku...U saopštenju u četvrtak se navodi da građani BiH i posetioci mogu da rezervišu karte za letove ka Geteborgu sve do marta 2021....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.