Rajaner obnavlja letove iz i ka Nišu od avgusta

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 13:06

Rajaner obnavlja letove iz i ka Nišu od avgusta

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner saopštila je da će od 2. avgusta obnoviti dve linije za Niš, u okviru reda letenja za letnju sezonu 2020. godine.
Pošto je Srbija ublažila uslove putovanja, Rajaner ohrabruje građane da počnu planiranje letnjeg odmora i tako pokažu da Evropa uspešno prevazilazi jedan od svojih najizazovnijih perioda, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom Tanjugu.


Dodaje se da će građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije ponovo biti na raspolaganju povoljni letnji aranžmani, uživanje u suncu i predivnim plažama u njihovim omiljenim letnjim destinacijama, poput Malte, ili uzbudljivo otkrivanje lepote gradova kao što je Berlin u okviru "kratkih gradskih odmora".
U cilju obeležavanja ukidanja ograničenja putovanja, Rajaner je za avgust 2020. godine pokrenuo prodaju karata po ceni od samo 25,99 evra za putovanja koja se moraju rezervisati do ponoći u četvrtak, 18. juna, isključivo preko veb stranice Rianair.com.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.