Raiffeisen poziva: Učestvujte u Elevator Lab Challenge projektu

Izvor: B92, 17.Maj.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raiffeisen poziva: Učestvujte u "Elevator Lab Challenge" projektu

Beograd -- Raiffeisen banka objavljuje da je projekat „Elevator Lab Challenge“, čiji je organizator Raiffeisen Bank International (RBI), u Srbiji pokrenut 16. maja.

Ovo je najveći korporativni akceleratorski program u regionu srednje i istočne Evrope. Raiffeisen banka u Srbiji organizuje ga u saradnji sa prvim domaćim startap akceleratorom „StartIT“.

Prijavljivanjem za učešće, domaće startap kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Najbolji među njima dobiće nagradu od 5.000 evra, kao i direktan ulazak u polufinale akcelerator programa RBI-a u Beču, gde će se takmičiti sa pobednicima iz drugih zemalja.

Šest najboljih startapa po izboru stručnog žirija u Beču dobijaju obuku i mentorstvo RBI-a, ali i finansijsku podršku u maksimalnom iznosu do 40.000 evra za razvoj svog pilot proizvoda, i to bez uzimanja vlasničkog udela. Pored toga, pobednici izazova dobijaju RBI kao klijenta ili distributera, kao i priliku da integrišu svoju inovaciju unutar mreže Raiffeisen grupe i time dosegnu do 16.5 miliona klijenata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.