Izvor: S media, 24.Nov.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radne navike koje donose uspeh

Aktivni ste na sastancima i bez pogovora radite do kasno. Ali, i dalje, bez obzira na to što se „razbijate“ od posla, niste daleko odmakle na poslovnoj lestvici. U čemu je onda problem?

"Muškom" igrom do uspeha u karijeri

Da biste konačno krenuli da jurite ka uspehu, izbegnite greške koje ste do sada pravili.

Ne umanjujte značaj svojih dostignuća

Nemojte čekati da zaslužena nagrada stigne sama kad tad, već je sami >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zgrabite. Zašto ne biste uputili mejl sledeće sadržine: „Sinoć sam ostao u kancelariji do 11, ali je vredelo jer je posao postigao uspeh“.

Nastupajte sigurno i govorite glasno

Glas vam se diže za oktavu, rečenice završavate upitnikom, provlače vam se poštapalice kao što su, znate ili OK, OK. Ovakve govorne navike u potpunosti podrivaju vaš profesionalni stav.

Šta nas ne uče u poslovnim školama

Pregovarajte

Ponesite spisak svega što ste radili u poslednje vreme i ispitajte koliko drugi ljudi na vašoj poziciji zarađuju (naravno, diskretno). Kada sve dobro izanalizirate, shvatićete da zaslužujete veću platu i bićete spremni da se borite za povišicu.

(Svest.rs foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.