Rađen odveo Oradeu u finale EK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rađen odveo Oradeu u finale EK

Srpski vaterpolista Nikola Rađen u velikom stilu vratio se u bazen posle dve godine pauze zbog suspenzije, nakon što je postigao odlučujući penal za prolaz u finale Evrokupa rumunske Oradee protiv Verone.

Oradea je u revanšu uspela da stigne dva gola minusa iz Italije pobedom od 5:3, a potom je slavila posle peteraca 4:3, golom Rađena u poslednjoj seriji, dok je srpski golman Gojko Pijetlović odbranio jedan udarac.

"Nisam mogao da zamislim bolji povratak, drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mi je da sam u prvoj utakmici dao poslednji odlučujući gol u istorijskoj pobedi za Oradeu.

Predvođeni Gojkom Pijetlovićem, koji je odbranio poslednji penal, zasluženo smo pobedili i izborili finale", rekao je Rađen posle utakmice.

Oradea se u borbi za trojfej sastaje se sa FTC Budimpeštom, koji je bio bolji od Jadrana iz Herceg Novog ukupnim rezultatom 17:16.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.