Izvor: SEEbiz.eu, 01.Jul.2010, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RZZO: Preporuka indikacija van liste lekova mora biti izdata u pisanom obliku

BEOGRAD - Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) upoznat je sa činjenicom da se već neko vreme vodi istraga protiv nekoliko lekara, ali nismo znali kojih, izjavila je direktorka te ustanove Svetlana Vukajlović, povodom hapšenja direktora Instituta za onkologiju Nenada Borojevića i još nekoliko lica.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Skupština o odgovornosti ministra zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2010

BEOGRAD -..Poslanici SRS, NS i LDP zatražili su danas od ministra zdravlja Tomice Milosavljevića da podnese ostavku zbog hapšenja direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Nenada Borojevića i još šest osoba, osumnjičenih za primanje i davanje mita u iznosu od oko milion evra...Međutim,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.