RUTINSKA SAOBRAĆAJNA KONTROLA?: Podigni majicu i protresi brushalter? (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Jun.2013, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUTINSKA SAOBRAĆAJNA KONTROLA?: Podigni majicu i protresi brushalter? (VIDEO)

Zoe Bruger preživela je sramno maltretiranje i ponižavanje od strane američke policije.

Ona se sa dečkom vozila ka kući, kada ju je policija zaustavila. Oni su joj naredili da izađe iz kola, potom da isprazni sve džepove kako bi se oni, navodno uverili da kod sebe nema drogu.

Ni to im nije bilo dovoljno već su od devojke tražili da podvrne majicu, da odmakne brus od grudi i da ga protrese da bi se oni sa sigurnošću uverili da tu nešto nije sakrila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
"Policajac me je ponižavao terajući me da tresem brus u sred noću na parkingu", ispšričala je Zoe koja je podnela prijavu protiv policajaca koji su je maltretirali te noći.

(Kurir)

Foto: YouTube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUTINSKA SAOBRAĆAJNA KONTROLA?: Podigni majicu i protresi brushalter?

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2013

Policajci su od devojke tražili da podvrne majicu, da odmakne brus od grudi i da ga protrese da bi se oni sa sigurnošću uverili da tu nešto nije sakrila.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.