RUSIJA ZABRANJUJE IZVOZ BENZINA! Samo OVE zemlje izuzete iz PRIMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:29

RUSIJA ZABRANJUJE IZVOZ BENZINA! Samo OVE zemlje izuzete iz PRIMENE

Ograničenje se neće odnositi na zemlje članice Evroazijske ekonomske unije i na Južnu Osetiju, Abhaziju, Mongoliju i Uzbekistan.

Ruska vlada planira da od 1. marta uvede privremenu zabranu izvoza benzina kako bi izjednačila rastuću potražnju u prolećnoj i letnjoj sezoni, rekao je za TASS portparol potpredsednika vlade Aleksandra Novaka.

- Možemo da potvrdimo ovu informaciju, rekao je portparol.

Kako navodi TASS, ova odluka je neophodna kako bi se nadoknadila rastuća potražnja tokom letnjih raspusta, rada na terenu i planiranih remonta u rafinerijama.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija zabranjuje izvoz benzina

Izvor: Capital.ba, 27.Feb.2024

MOSKVA – Ruska vlada planira da od 1. marta uvede privremenu zabranu izvoza benzina. Foto: Pixabay Ova odluka je donijeta kako bi izjednačila rastuću potražnju u prolećnoj i ljetnjoj sezoni, rekao je za TASS portparol potpredsjednika vlade Aleksandra Novaka. “Možemo da potvrdimo ovu informaciju”,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.