RUSI HRLE NA ODMOR U OVU ZEMLJU: U nedelju sletelo VIŠE OD 20.000 turista SAMO NA JEDAN AERODROM

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:39

RUSI HRLE NA ODMOR U OVU ZEMLJU: U nedelju sletelo VIŠE OD 20.000 turista SAMO NA JEDAN AERODROM

Očekuju se turisti iz još tri zemlje

Nakon sporazuma Turske i Rusije o ponovnom uspostavljanju letova između dve države, ka Antaliji je krenuo veliki talas ruskih turista.

Letovi za Muglu, Bodrum i Dalaman počeli su od nedelje, a za Istanbul od 1. avgusta. Prema podacima vazduhoplovnih vlasti u nedelju je 20.000 Rusa sletelo na aerodrom u Antaliji.

Generalni direktor aerodroma Denisa Varola, planira da pored 80 letova iz Rusije, bude vrećeno još po 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << letova iz Nemačke, Ukrajine i iz Velike Britanije.

Turska je prethodne godine bila jedna od najpopularnijih zemalja u Rusiji, pa je u 2019. godini primila skoro 7 miliona ruskih turista, od kojih je 6 miliona letovalo u Antaliji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.