REZULTATI ZA PONOS: Najuspešnijim mladim Zaječarcima nagrade i diplome

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 14:29

REZULTATI ZA PONOS: Najuspešnijim mladim Zaječarcima nagrade i diplome

Učenici ove godine opravdano izostali

U velikoj sali Skupštine grada Zaječara organizovana je dodela diploma i knjiga za zaječarske vukovce i učenike koji su protekle školske godine ostvarili uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Ove godine je, na nivou srednjih škola, 63 učenika dobilo Vukovu diplomu, dok je na nivou osnovnih škola uručeno 50 prestižnih Vukovih priznanja. Međutim, najuspešniji učenici su ove godine opravdano izostali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika, na prijemu je rekao da se grad Zaječar ponosi ovim rezultatima učenika.

- Ovo uručivanje diploma je već tradicija u našem gradu. Investiranje u obrazovanje je investicija koja se uvek isplati. Čestitam i vama, direktorima, jer i vi imate zasluge za uspeh vaših učenika. Prenesite im pozdrave i podršku. Svi znate da se suočavamo sa epidemijom virusa i da je na svima nama velika odgovornost za očuvanje kako sopstvenog, tako i zdravlja naših najbližih - rekao je Stanković.

Nagrade i diplome su u ime učenika primili direktori osnovnih i srednjih škola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.