RASPRODAJA: Kultne kafane Zemuna idu na doboš

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPRODAJA: Kultne kafane Zemuna idu "na doboš"

Beogradsko preduzeće Central (u stečaju) oglasilo je danas prodaju čuvenih zemunskih restorana "Venecija" i "Gardoš". Vlasnik dela kulturne istorije Zemuna može se postati i za 180.000 evra.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Ukupna vrednost oba restorana, po procenjenoj početnoj ceni, je 128,8 miliona dinara (milion evra).

Restoran "Venecija" prodaje se po početnoj ceni od 105,3 miliona dinara. Objekat ima površinu 155 kvadratnih metara i terasu od 372 kvadrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a na prodaju su ponuđeni i dograđeni delovi od 199 kvadrata navodi se u oglasu u listu "Politika".

Sudska tačka na Znak pitanja?

Početna cena restorana "Gardoš" koji se prostire na 253 kvadratna metra, iznosi 23,5 miliona dinara.

Pravo na učešće u javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica, a rok za otkup prodajne dokumentacije je 7. septembar ove godine.

Javno nadmetanje za "Veneciju" i "Gardoš" zakazano je za 14. septembar.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na prodaju beogradski restorani Venecija i Gardoš

Izvor: Beta, 14.Avg.2017

Beogradsko predzeće "Central" u stečaju oglasilo je danas prodaju čuvenih zemunskih restorana "Venecija" i "Gardoš" po ukupnoj početnoj ceni od 128,8 miliona dinara (milion evra).Restoran "Venecija" prodaje se po početnoj ceni od 105,3 miliona dinara. Objekat ima površinu 155 kvadratnih metara...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.