Izvor: B92, 19.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putna preduzeća neće čistiti sneg

Pančevo -- Preduzeće "Vojvodina put" neće moći da obezbedi održavanje javnih puteva u pokrajini u zimskim uslovima jer joj država duguje 1,2 milijarde dinara.

Direktor "Vojvodina puta" Milivoje Durković podseća da to pančevačko preduzeće održava 250 kilometara magistralnih i 200 kilometara regionalnih puteva. On kaže da je, za razliku od države Srbije, grad izmirio obaveze prema putarima.

Durković je rekao da će zbog toga u Pančevu i u prigradskim naseljima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove zime putevi biti prohodni kada padne sneg. To važi i za lokalne saobraćajnice u opštinama Vršac, Kovin i Kovačica, a magistralni i regionalni putevi se neće čistiti.

Podsetimo, putari već neko vreme pokušavaju da ukažu na problem da im država Srbija duguje ogromne sume novca za obavljene poslove, zbog čega su najavili da će tužiti državu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.