Putinovo čudo skoro kompletno, Zapad će tek da besni VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinovo čudo skoro kompletno, Zapad će tek da besni VIDEO

Više od 80 odsto železničke pruge na Krimu je završeno, vidi se na stranici projekta.

Pruga će povezati most sa transportnim sistemom Krima i kopnenim delom Rusije.

Izvođenje radova na izgradnji i ugradnji se odvija duž cele dužine rute. Radnici su već postavili nasip i dovršili nadgradnju staze.

Izgradnja takođe obuhvata dvosmerni put koji će povezati krimski most sa prugama Kerča, Feodosije i Simferopola na Krimu. Izgrađena je i železnička >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanica. Vozovi iz Tamana će voziti kroz Krim, Krasnodar i druge ruske regije, prenosi RT.

U maju je ruski predsednik Vladimir Putin zvanično otvorio Krimski most, koji je najduži u Evropi. Pre izgradnje mosta, jedine veze između Krima i drugih delova Rusije bila je pruga i avio- saobraćaj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putinovo čudo skoro kompletno, Zapad će tek da bjesni

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018

Više od 80 odsto željezničke pruge na Krimu je završeno, vidi se na stranici projekta...Pruga će povezati most sa transportnim sistemom Krima i kopnenim dijelom Rusije...Izvođenje radova na izgradnji i ugradnji se odvija duž cijele dužine rute. Radnici su već postavili nasip i dovršili nadgradnju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.