Putevi Srbije: Kroz naplatnu stanicu u Vrčinu prošlo 178.197 vozila

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Kroz naplatnu stanicu u Vrčinu prošlo 178.197 vozila

Kroz naplatnu stanicu "Beograd" kod Vrčina tokom Uskršnjih praznika od četvrtka, 13. aprila kada je otvorena do danas u 19.00, ukupno je prošlo 178.197 vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Maksimalno zadržavanje na prolazak kroz stanicu i naplatu putarine bilo je deset minuta dok su prošlogodišnja zadržavanja iznosila između 60 i 90 minuta, navelo je to javno preduzeće.

Kada je reč o uzimanju kartica i ulasku na auto-put zadržavanja tokom prošlogodišnjih Uskršnjih praznika bila su oko 30 minuta dok su ove godine maksimalna zadržavanja bila dva minuta, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putevi Srbije: Naplatna stanica "Beograd" proššla prvi ispit

Izvor: Blic, 18.Apr.2017, 09:09

Kroz naplatnu stanicu "Beograd" kod Vrčina, koja je nedavno otvorena, prošlo je ukupno 178.197 vozila tokom uskršnjih praznika, odnosno od četvrtka do ponedeljak do 19 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Kako se navodi u saopštenju, maksimalno zadržavanje na prolazak kroz naplatnu stanicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.