Putarine neće poskupeti VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2021, 11:35

"Putarine neće poskupeti" VIDEO

Beograd -- Direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak rekao je za TV Prva da putarine neće poskupeti.

On je istakao i da za devet meseci ove godine imamo povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju od preko 10 odsto u odnosu na 2019. godinu.

Drobnjak je govorio i o aktuelnim infrastrukturnim projektima koji se rade u našoj zemlji.

Kada je reč o deonici Preljina-Požega, direktor Puteva Srbije ističe da je ona veoma teška.

"Imali smo problem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvođačem, trebalo je da bolje rade u martu, aprilu i maju. Gledamo da se to završi do kraja marta sledeće godine", dodao je.

Kako kaže, dosta toga ne zavisi samo od radnika, pošto su bitni i vremenski uslovi.

"U zimskom periodu ne može da se radi asfalt", rekao je Drobnjak i još jednom istakao da ova deonica nije laka, budući da ima dosta mostova i nasipa.

Kako je naglasio, kada se ova deonica završi, brže će se stizati od Beograda do Čačka, ali i od Čačka do Požege, Zlatibora...

"Nikad se nije gradilo kao sada", zaključio je Drobnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drobnjak: Putarine neće poskupeti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021

Putarine neće poskupeti, izjavio je danas direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak...Drobnjak je za TV Prva rekao da se za prvih devet meseci ove godine beleži povećanje protoka saobraćaja kroz Srbiju za više od deset odsto u odnosu na 2019. godinu...Kada je reč o deonici Preljina-Požega,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.