Prvo izvlačenje za Uzmi račun i pobedi 21. novembra, stiglo 140.000 koverata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 12:36

Prvo izvlačenje za "Uzmi račun i pobedi" 21. novembra, stiglo 140.000 koverata

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su građani Srbije do sada poslali 140.000 koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" i najavio da će prvo izvlačenje biti 21. novembra.

Na konferenciji za mediji povodom predstavljanja pravila igre, Mali je istakao da je zadovoljan odzivom građana i dodao da su građani na osnovu koverata koje su poslali zapravo poslali milion i po računa.

Podsetio je da je u jednoj koverti potrebno spakovati 10 fiskalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << računa ili slipova, čija pojedinačna vrednost nije manja od 100 dinara.

Mali je naveo da će prvo izvlačenje biti 21. novembra i dodao da će biti nekoliko krugova izvlačenja.

Naveo je da su nagrade 12 stanova u Beogradu, 60 automobila, dok će devet lokalnih samouprava, čiji građani pošalju najviše koverata po glavi stanovnika, podeliti 180.000 evra.

Ministar je pozvao građane da učestvuju u nagradnoj igri i naglasio da je cilj nagradne igre da se podigne svest građana o uzimanju fiskalnog računa prilikom svake kupovine.

Dodao je da se na taj način jača finansijska pozicija države i da se od tog novca grade bolnice, vrtići, škole, putevi, ali i da se koristi u borbi protiv virusa korona.

Izrazio je nadu da će uzimanje računa postati navika i kontinuirana aktivnost i nakon nagradne igre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani već poslali 140.000 koverata za "Uzmi račun i pobedi", kada će biti izvlačenje

Izvor: RTS, 27.Okt.2020

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da su građani Srbije do sada poslali 140.000 koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" i najavio da će prvo izvlačenje biti 21. novembra. . Na konferenciji za mediji povodom predstavljanja pravila igre, Mali je istakao...

Nastavak na RTS...

Mali spreman da razgovara sa frilenserima o izmenama zakona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je spreman da razgovara sa frilenserima o eventualnoj izmeni zakona po pitanju njihovih poreskih obaveza u budućnosti, poručivši da oni, ipak, kao i svi građani sada moraju da izmire porez iz prethodnog perioda..."Porez mora da platimo. Spreman...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.