Prvi stanari u Beogradu na vodi na proleće

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi stanari u "Beogradu na vodi" na proleće

Interesovanje kupaca nadmašilo očekivanja

Useljenje u prvu stambenu zgradu "Beograda na vodi" očekuje se na proleće.

Pročitajte i:

Započeli su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu "BW galeriji", a počela je i prodaja luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi.

- Sada kad imamo nekoliko aktivnih gradilišta, građani mogu da svedoče razvoju jednog od najmonumentalnijih projekata u Srbiji u jedinstvenom ambijentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored reke. Sarađujemo sa renomiranim domaćim i stranim kompanijama, koristimo najkvalitetnije materijale i primenjujemo najviše standarde u izgradnji, čime doprinosimo razvoju domaće građevinske industrije - istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista su u toku. Visoke po 82 metra, pružiće širok spektar pogodnosti važnih za različite životne stilove. Useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu.

- Veoma smo zadovoljni dosadašnjim interesovanjem kupaca za stanove u okviru Belgrade Watefronta - naveo je Nedeljković i naglasio da su očekivanja kad je u pitanju prodaja premašena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.