Prvi put više od 200.000 putnika Er Srbije u novembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 11:29

Prvi put više od 200.000 putnika Er Srbije u novembru

Er Srbija je tokom novembra u redovnom i čarter saobraćaju prevezla više od 200.000 putnika, što je najveći broj putnika za taj mesec od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom. Tokom novembra, koji u ovom delu sveta važi za jedan od meseci sa najnižim intenzitetom saobraćaja, srpska nacionalna avio-kompanija ostvarila je rast od 113 odsto u broju prevezenih putnika, odnosno dvostruko više nego u novembru 2021. godine.

U poređenju sa novembrom rekordne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2019. godine takođe je zabeleženo povećanje i to od 15 odsto.

“Za prvih jedanaest meseci ove godine prevezli smo preko 2.500.000 putnika. To je milion putnika više u odnosu na prošlu godinu. Kada pogledamo unazad, najuspešnija godina Er Srbije bila je 2019. kada smo, od januara do novembra, prevezli tek za četiri odsto više putnika nego ove godine. Nastavljamo da pratimo kretanje i nadamo se da su dobri rezultati u 2022. godini uvod za još bolju 2023,” izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Tokom novembra, Er Srbija je obavila 2.536 letova sa matičnog beogradskog aerodroma, kao i aerodroma u Nišu i Kraljevu, čime je za 10 odsto premašila ukupan broj letova iz novembra 2019. godine. Neke od najtraženijih destinacija tokom novembra bile su Pariz, Njujork, Cirih, London, Istanbul, Podgorica i Amsterdam.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na straniciMedija centra Er Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi put više od 200.000 putnika Er Srbije u jednom mesecu

Izvor: 24sedam.rs, 05.Dec.2022

Ovo je najveći broj putnika za taj mesec od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom

Nastavak na 24sedam.rs...

Er Srbija prevezla milion putnika više nego prošle godine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Dec.2022

Er Srbija je tokom novembra u redovnom i čarter saobraćaju prevezla više od 200.000 putnika, što je najveći broj putnika za taj mesec od 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom. Tokom novembra, koji u ovom delu sveta važi za jedan od meseci sa najnižim intenzitetom saobraćaja,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.