Prvi avion Er Montenegra sletio u Beograd

Izvor: Capital.ba, 10.Jun.2021, 10:21

Prvi avion Er Montenegra sletio u Beograd

BEOGRAD – Svečanim dočekom aviona Er Montenegro, koji je u 8.45 doletio iz Podgorice, danas je na aerodromu “Nikola Tesla” obilježen prvi let kojim je označen početak letačkih operacija novog crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika ka Beogradu. Foto: Freepik Prvim letom nove nacionalne avio-kompanije Er Montenegro iz Podgorice u Beograd je doputovao ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović. Nakon što je Montenegro erlajns prestao da leti krajem prošle godine, Vlada Crne Gore je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << odlučila da pokrene novu kompaniju. U međuvremenu je u Montenegro erlajnsu otvoren stečaj. Er Montenegro novi je naziv brenda pod kojim će letjeti avioni avio-kompanije ToMontenegro. Tanjug Чланак Prvi avion Er Montenegra sletio u Beograd се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ministar Crne Gore: Vlada uradila sve da se turistička sezona odvija na najbolji način

Izvor: Danas, 10.Jun.2021

Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas u Beogradu da je epidemiološka situacija u njegovoj zemlji stabilna i da u mnogim mestima, naročito na moru, nema aktivnih slučajeva zaraze korona virusom, istakavši da je urađeno sve da bi se turistička sezona odvijala na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.