Izvor: B92, 31.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest radnika Geneksa

Beograd -- Radnici i penzioneri Geneksa protestovali danas ispred Vlade Srbije.

Protest je organizovan uz zahtev za preispitvanje prenosa kapitala te firme na kompaniju Interkontinental CG, a tražena je i smena Upravnog odbora i direktora kompanije.

Predsednik Upravnog odbora Udruženja radnika, penzionera i bivših radnika Zorica Sekuloski rekla je da su radnici predali zahteve u Vladu Srbije i da očekuju da će odgovor dobiti sledeće nedelje.

"U Vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije rečeno nam je da će zahteve radnika razmotriti potpredsednik Vlade Božidar Đelić i ministar ekonomije Mlađan Dinkić", rekla je ona.

Ona je najavila da će radnici podneti krivične prijave protiv svih odgovornih zbog štete od nekoliko stotina miliona evra načinjene otuđivanjem imovine te kompanije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.