Izvor: B92, 15.Mar.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest komunalnog preduzeća

Gračanica -- Desetak radnika JKP u opštini Obilić blokiralo je sedište Kosovskog okruga u Gračanici, tražeći neisplaćene lične dohotke i smenu direktora Zorana Vuksanovića.

Predstavnik radnika Slaviša Jakovljević kaže da u tom preduzeću četiri meseca nisu primili plate, okrivljujući direktora da ne želi da potpiše naloge za plate zato što i on nije na spisku, pošto je u statusu vršioca dužnosti.

"Ministarstvo za Kosovo i Metohiju odobrilo je novac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za isplatu ličnih dohodaka, ali Vuksanović niće da ispoštuje obavezu i već četvrti mesec ne primamo platu", rekao je Jakovljević.

On tvrdi da je Vuksanović na svoju ruku, sa lojalnim iz voznog parka, odvezao mehanizaciju za funcionisanje javnog komunalnog preduzeća i ne vraća ih.

Načelnik Kosovskog okruga Goran Arsić, zbog blokade zgrade, nije mogao da uđe u kancelariju, ali je rekao da podržava zahteve radnika za smenu v.d. direktora, koji je, prema navodima Arsića, nelegalno imenovan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest u Gračanici: Nestale pare koje je vlada poslala

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2010

Nekoliko desetina radnika Javnog komunalnog preduzeća u opštini Obilić koju finansira Vlada Srbije, blokiralo je jutros sedište Kosovskog okruga u Gračanici, tražeći neisplaćene lične dohodke i smenu direktora Zorana Vuksanovića...Predstavnik radnika Slaviša Jakovljević je rekao Tanjugu da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.