Izvor: Capital.ba, 21.Jan.2011, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošlogodišnji pad od 1,5 odsto

ZAGREB, Prošlogodišnja industrijska proizvodnja u Hrvatskoj manja je za 1,5 odsto u odnosu na 2009. godinu, podaci su hrvatskog Zavoda za statistiku. Ovakvom stanju doprinio je pad proizvodnje intermedijarnih i kapitalnih proizvoda te trajnih proizvoda široke potrošnje, dok su netrajni proizvodi i energija zabilježili rast, navodi se u analizi 'Rajfajzen konsaltinga'. Industrijska proizvodnja u decembru pala...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Industrijska proizvodnja u 2010. pala za 1,5 posto

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Jan.2011

ZAGREB - Industrijska je proizvodnja u Hrvatskoj u prosincu prošle godine pala i na mjesečnoj i na godišnjoj razini, a ukupno je u prošloj godini u odnosu na 2009. pala za 1,5 posto, objavio je danas Državni zavod za statistiku.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.