Prošlog mjeseca avioni Er Srbija prevezli više od 400.000 putnika

Izvor: Capital.ba, 08.Avg.2022, 11:54

Prošlog mjeseca avioni Er Srbija prevezli više od 400.000 putnika

BEOGRAD – Er Srbija je tokom jula preko aerodroma u Beogradu, Nišu i Kraljevu prevezla više od 400.000 putnika u redovnom i čarter-saobraćaju, što je rekordan broj od oktobra 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom, saopštila je danas Er Srbija. FOTO: Pixabay Navodi se da je broj prevezenih putnika u julu ove godine veći za 47 odsto u odnosu na isti mjesec lane i za devet odsto u odnosu na do sada rekordnu 2019. godinu. Iz Er Srbije saopštavaju da je saobraćaj naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << pojačan na atraktivnim ljetnim destinacijama kao što su Barselona, Larnaka, Dubrovnik, Atina a da se porast broja putnika bilježi tokom cijele godine i na linijama za London, Cirih, Istanbul, Berlin, Njujork. Pojačano kretanje dijaspore iz evropskih gradova ka regionu prati rast i na regionalnim rutama, navode iz Er Srbije. Nezavisne novine Чланак Prošlog mjeseca avioni Er Srbija prevezli više od 400.000 putnika се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Er Srbija" u julu prevezla rekordnih 400.000 putnika

Izvor: RTS, 08.Avg.2022

Preko aerodroma u Beogradu, Nišu i Kraljevu, "Er Srbija" je tokom jula prevezla više od 400.000 putnika u redovnom i čarter-saobraćaju, što je rekordan broj od oktobra 2013. godine, od kada kompanija posluje pod sadašnjim imenom. . Broj prevezenih putnika u julu ove...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.