Proslava jubileja 10 godina Esense

Izvor: RTS, 24.Apr.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava jubileja 10 godina "Esense"

Više od 1.800 zvanica okupilo se na proslavi desetogodišnjice postojanja kompanije "Esensa", održanoj u četvrtak 19. aprila u "Gran Eksportu", kada je i svečano otvoren novi skladišni prostor kompanije "Farmalogist".
Poslovni partneri, prijatelji kuće i predstavnici medija svojim prisustvom uveličali su obeležavanje ovog značajnog jubileja i poželeli domaćinima još puno uspešnih poslovnih rezultata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
I baš kao što za "Esensine" proizvode granice već dugo ne postoje, i oni se mogu kupiti u različitim zemljama sveta, tako je i ova proslava imala internacionalni karakter i na njoj su uživali gosti kako iz zemalja u regionu, tako i iz Azerbejdžana, Kazakhstana, Češke, Poljske, Italije, Kipra...
Tokom programa koji su nezaboravnim učinili izvođači: vokalna umetnica i diva Bisera Veletanlić u pratnji Vasila Hadžimanova, Masimo Savić, bend Gift i rok grupa Van Gog.
Dodeljena je i posebna nagrada. "Esensa" je dobila priznanje za 10 godina uspešnog rada i saradnje sa Privrednom komorom Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.