Izvor: Danas, 28.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosečna visina kredita četiri hiljade evra

Evropski fond za Jugoistočnu Evropu (EFSE) jedan od najvećih svetskih mikrofinansijskih fondova objavio je planove za investiranje 50 miliona evra u Srbiju tokom 2009. godine. Cilj je da se kroz tu investiciju omogući lokalnim preduzetnicima pristup kreditima za pokretanje novog ili proširivanje već postojećeg posla.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komercijalnoj 20 mil. evra od EFSE

Izvor: B92, 27.Maj.2009, 18:37

Beograd -- Komercijalna banka je od Evropskog fonda za jugoistočnu Evropu (EFSE) dobila kredit od 20 miliona evra za podsticanje razvoja mikro i malih preduzeća...To je najveći kredit koji je EFSE do sada dala nekoj finansijskoj instituciji u Srbiji, a prvi koji je jedan od najvećih svetskih investicionih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.