Pronađite idealan hotel u pet koraka

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Jan.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađite idealan hotel u pet koraka

Sa hotelskim pretraživačem Trivago, na primer, možete lako da nađete hotel po najboljoj ceni. Ili vam je, možda, bitnija pozicija smeštaja, udaljenost od plaže, kategorija, da li ima bazen?

Pogledajte pet jednostavnih koraka koji će vam pomoći da pronađete smeštaj, bez obzira na to da li vam treba neki skroman hostel, udoban apartman ili kusuzna hotelska soba.

1. Traži

U prostoru za pretraživanje na Trivago sajtu, ukucajte >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << željenu lokaciju i izaberite datum vašeg putovanja. Tačno definišite datum dolaska i datum povratka u hotel, kako biste dobili pravu cenu za vaš odabrani period. Izaberite tip sobe u kojoj želite boraviti, jednokrevetnu, dvokrevenu... Kliknite na opciju "traži".

2. Filtriraj

Nakon što ste započeli pretraživanje hotela, dopustite Trivagu da filtrira najbolju opciju za vas. Opcija filtriranja omogućava da izaberete hotel koji će odgovarati vašem budžetu ali i kvalitetu usluge. Ako ste ljubitelj welnesa ili spa centra, kliknite na odgovarajuću ikonicu na dnu filtera, i prepustite se uživanju.

3. Zvezdice

Izaberite broj zvezdica, koje želite da vaš željeni hotel poseduje, ali pri tome znajte da samo broj zvezdica nije merodavan kriterij za kvalitet hotela.

4. Ocena

Pogledajte ocene i kritike gostiju, koji su već boravili u hotelu i koji će vam sigurno pružiti potrebne informacije o kvalitetu.

5. Cena i udaljenost

Cena je mnogima najbitiniji faktor prilikom izbora hotela. Na filter lestvici izaberite maksimalnu cenu, koju vaš džep dopušta. Takođe, izaberite lokaciju koja vam odgovara i koja će vam uštediti vreme za nepotrebno lutanje po mestu u kojem ste odseli.

Sada je ostalo još samo da se spakujete. Srećan put!

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.