Promotivne cene karata Britiš ervejza

Izvor: S media, 01.Sep.2009, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivne cene karata "Britiš ervejza"

Kompanija "Britiš ervejz" saopštila je danas da je pripremila niže cene karata do najpopularnijih destinacija za putnika iz Srbije za Severnu Ameriku.

Promotivna prodaja trajaće do 7. septembra, a promotivne tarife odnosiće se na putovanja započeta iz Beograda do 31. decembra. Tokom promotivnog perioda povratna karta na relaciji Beograd-Njujork u ekonomskoj kabini moći će da se nabavi po ceni od 230 evra, s tim da takse nisu uračunate u cenu.

Promotivne tarife >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do Bostona, Vašingtona, Čikaga i Toronta polaze od 350 evra, dok će za kartu do Los Andjelesa biti potrebno izdvojiti 420 evra, odnosno 550 evra do Vankuvera, bez taksi.

Broj mesta po ovim specijalnim tarifama tokom promotivnog perioda je ograničen, a putnici koji planiraju putovanje unapred moći će ove jeseni da posete Kanadu i Ameriku i da čak Novu godinu dočekaju na nekoj od ovih destinacija po povoljnim cenama.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.