Promocija turističke ponude Zlatibora

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija turističke ponude Zlatibora

Turistička organizacija Zlatibora će u naredna dva dana u Ljubljani i Banjaluci promovisati potencijale ovog vodećeg srpskog turističkog centra , izjavio je danas Tanjugu savetnik u ovoj turističkoj organizaciji Darko Djurović.

Turistička ponuda Zlatibora biće predstavljena slovenačkim medijima i turističkim agencijama putem video i drugog propagandnog materijala, uz neizostavnu degustaciju zlatiborskih specijaliteta, dok će trubači nastupiti na Argentino trgu u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ljubljane.

Prezentacija Zlatibora u Banjaluci, prema najavi Djurovića, zakazana za petak, odvijaće se u skladu sa nedavno potpisanim protokolom o dugoročnoj saradnji turističkih organizacija Zlatibora i Banjaluke u oblasti turizma, ugostiteljstva, kulture i sporta.

Turistička organizacija Zlatibora izabrala je Banjaluku za ovogdišnji "grad partner" , što će turistima iz prestonice Republike Srpske omogućiti da na Zlatiboru uživaju popust od pet do 25 odsto prilikom smeštaja i drugih usluga, za šta su dobijene garancije najznačajnijih hotela na ovoj srpskoj planini.

Turistički radnici Zlatibora tvrde da je medju 250.000 turista koji su prošle godine posetili ovu planinu njih oko 30 odsto bilo iz BiH, uglavnom iz banjalučke regije .

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.